Life Coaching valmennusta Turussa

Life coaching sopii erityisesti elämän muutos- ja epätasapainotilanteisiin. Valmentajana autan sinua kartoittamaan nykytilannettasi ja kirkastamaan mahdollisuuksiasi. Omat haaveet ja tavoitteet voivat olla hautautuneina kiireen, sosiaalisten paineiden ja väärien uskomusten alle. Yhdessä rakennamme toimintasuunnitelman ja vahvistamme sinun voimavarojasi. Tuen ja motivoin sinua koko matkan.

Voit halutessasi ladata ilmaiseksi Pienen elämäntilanteen kartoituskirjan käytettäväksi joko itsenäisesti tai yhdessä minun kanssani. Lataamalla sen liityt myös sähköpostilistalleni ja saat aluksi viikon välein 4 lisätehtävää. Ja myöhemmin uutiskirjeeni.

Oletko eroamassa, siirtymässä työelämään tai eläkkeelle, haluatko vaihtaa uraa, ovatko opintosi jääneet jumiin tai elämänmuutos ei oikein onnistu? Tunnetko hautautuvasi ruuhkan alle ja kadottaneen minäsi? Sinä päätät tavoitteesi – life coach prosessi on aina yksilöllinen.

Coachaan myös elämänhallinnan kanssa kamppailevia nuoria. Tuen koulun ja opintojen loppuunsaattamisessa, ura- ja opintovalinnoissa tai itsenäistymisessä ja arjenhallinnassa.

Valmennus tapahtuu useimmiten Skypen välityksellä, puhelimitse tai matkan salliessa henkilökohtaisesti vastaanottotilassani Turussa. Joskus yksi tapaaminen riittää, useimmiten valmennus otetaan 3, 5 tai 12 kerran pakettina. Iso elämänmuutos vie enemmän aikaa. Nuorten tapaamiset voivat olla myös nuoren kotona tai esimerkiksi kahvilassa.

Life Coach Turku: Päivi Suvanto

Life Coaching hinnat

Aloitamme maksuttomalla 15-30 min kartoituspuhelulla, jotta voimme käydä läpi tilannettasi ja sinun toiveitasi. Sen jälkeen, jos yhteistyömme jatkuu, räätälöin sinulle sopivan ehdotuksen.

Life coaching voi tapahtua henkilökohtaisesti tai ryhmässä.

  • Yksittäin ostettuna henkilökohtainen coaching
    98 € / tunti (sis. alv. 24 %)
  • 3 kerran sarja 285 € (sis alv 24 %)
  • Viiden kerran sarja 460 € (sis. alv. 24 %)
  • 12 kerran sarja 960 € (sis alv 24 %)

Tyytyväisiä asiakkaita

Usein kysyttyä life coachingista

Life coaching on erityisen hyödyllistä elämän muutostilanteissa. Silloin kun:

  • olet hukassa, kun elämä muuttui yllättäen
  • itse haluat muutosta johonkin
  • tunnet, ehkä epämääräisestikin, että kaikki ei ole kohdallaan
  • et ole saavuttanut sitä, mitä haluaisit

Valmennus etenee tietyn peruskaavan mukaan. Valitaan tavoite, kartoitetaan nykytilanne, mietitään erilaiset mahdollisuudet saavuttaa tavoite ja tehdään suunnitelma. Toisinaan tavoite on selkeä ja prosessi etenee vauhdilla. Valmentajan tehtävä on tsempata ja seurata rinnalla. Toisinaan tavoite itsessään on alkuun täysin epäselvä. Silloin kartoitustyöhön käytetään enemmän aikaa: tarkastelemme arvoja ja asenteita. Mietimme, miten tähän on tultu. Tavoitteen löydyttyä voi etenemistä jarruttaa erilaiset tunteet ja uskomukset. Näitä tunnistetaan ja puretaan yhdessä sekä harjoituksin että keskustellen.

Käytännössä keskustelemme Skypessä tai tapaamme henkilökohtaisesti. Keskustelun lisäksi teet erilaisia tehtäviä sekä kotona, että tapaamisessa. Tehtävät valitaan asiakkaan mukaan. Ne voivat olla paperilomakkeita, kirjoittamista, nettikyselyitä, tekemistä tai vaikka piirtämistä. Mikä itse kullekin tuntuu luontevimmalta. Kaikki tehtävät pyrkivät selvittämään valmennettavan omia ajatuksia ja auttamaan uusien näkökulmien löytymisessä. Vääriä vastauksia tai virheitä ei voi tehdä. Eikä coach voi tietää sinulle sopivia vastauksia – vain sinä itse voit!

Jokainen coaching-prosessi on yksilöllinen. Kertoja voi olla yhdestä vaikka sataan. Tyypillisesti kolmen ja kuuden välillä. Life coaching on täysin luottamuksellista ja prosessi voidaan päättää mihin kertaan tahansa. Valmennus voi tapahtua myös koko perheelle tai pariskunnalle samanaikaisesti.

Kannattaa kokeilla ainakin kerran! Jos tavoitteet olisivat aina helposti saavutettavia, kukaan ei keskeyttäisi opintoja, ajautuisi avioeroon, keskeyttäisi opintoja, tuskailisi ylipainon tai itsetunnon kanssa. Yhdessä onnistumme ja vieläpä sujuvasti! Ota yhteyttä, varaa aika ilmaiseen kartoituspuheluun tai aloita lataamalla Pieni elämäntilanteen kartoituskirja!

Yksittäinen henkilökohtainen coaching-kerta maksaa 98 € 50 min. Ja jos ostat useamman kerran paketin, yksittäinen kerta tulee hieman halvemmaksi. 3 kerran sarja 285 € (sis alv 24 %), 5 kerran sarja 460 € (sis alv 24 %) ja 12 kerran sarja 960 € (sis alv 24 %)

Maksu tapahtuu tapaamisen yhteydessä kortilla tai etukäteen laskulla.
Ennen ostopäätöstä kannattaa varata ilmainen kartoituspuhelu. Sen aikana selviää, olenko minä sinulle sopiva valmentaja ja voit turvallisin mielin tehdä päätöksen. Minuun voit tutustua myös blogikirjoitusten
ja sosiaalisen mediani kautta.

Coaching prosessi on aina yksilöllinen. Joskus jopa yksi kerta auttaa. Useimmiten life coaching otetaan kolmen tai viiden kerran pakettina. Osaa asiakkaistani tapaan kuukausittain niin pitkään kuin tarpeellista.

Coaching prosessi voidaan keskeyttää millä kerralla tahansa. Tai siinä voidaan pitää taukoa.

Elämässäsi on taas suunta ja merkitys. Sinulla on hyvä olo myös arjessa. Tunnet itsesi energiseksi ja varmaksi. Läheisesi näkevät hymyn kasvoillasi. Ymmärrät itseäsi ja osaat suunnata elämääsi.

Muutos vaatii astumista mukavuusalueen ulkopuolelle. Siksi meillä on taipumus jäädä nykyiseen, vaikka tuntisimme, että kaikki ei ole kohdallaan. Kynttilää ei kuitenkaan kannata pitää vakan alla kovin kauaa. Elämä on rajallinen! Life coach on tukena muutosprosessissasi. Life coach on asiantuntija, joka auttaa sinua arvioimaan nykytilannetta, tarpeitasi ja avaamaan uusia näkökulmia.

Jos et ole todella syventynyt elämäsi ääreen ja miettinyt, miksi et tee mitään muutoksen eteen, olet yrittänyt purjehtia ilman karttaa ja purjeita. Etkä tule pääsemään kovin pitkälle. Jos et tiedä, miksi uurastat työssä, mihin käytät aikasi ja mitä todella todella haluat, elämäsi saattaa kulua hukkaan. Mutta älä ole huolissasi! Koskaan ei ole liian myöhäistä. Kun sinulla on avoin mieli ja tunne, että nyt olisi muutoksen aika, voit avullani piirtää tarkan kartan ja nostaa purjeet. Life coaching vie sinut perille asti.

Minulla on viihtyisä life coaching vastaanottotila Turussa yhteisötalo Lounatuulet ry:n tiloissa. Usein valmennus tapahtuu Skypen välityksellä ja onnistuu siis minne vaan nettiyhteyden päähän. Useat asiakkaani ovat muualta Suomesta, expatteja tai muutoin ulkomailla. Nuoria asiakkaitani saatan tavata myös heidän kotonaan tai vaikka kahvilassa. Veloitan kilometrikulut kotoani Naantalista, jos valmennus tapahtuu muualla kuin Turussa, Raisiossa tai Naantalissa.

Life coaching soveltuu kaikille, jotka tuntevat olevansa jumissa ja joilla on halu muutokseen. Saavutat tuloksia, kun olet sitoutunut kasvuun, vastaanottava ja avoin muutokselle. Life coaching soveltuu kaiken ikäisille, naisille ja miehille.

Life coaching suuntautuu ratkaisukeskeisesti tulevaisuuteen, eikä ole terapiaa. Valmennus soveltuu kuitenkin hyvin terapian jatkoksi, kun mennyttä on kaluttu riittävästi ja on aika mennä eteenpäin. Ammattitaitoinen coach osaa ohjata sinut tarvittaessa lääkäriin tai terapeutille. Ilmaisen kartoituspuhelun aikana selviää, olenko minä juuri sinulle oikea apu tähän hetkeen. Ota rohkeasti yhteyttä.

Life coach koulutuksia on maailmalla lukuisia. Itse olen käynyt Life Coach Academyn ja nykyisin toimin siellä myös kouluttajana. Googlettamalla löydät vaihtoehtoja sekä Suomesta, että ulkomailta. Perehdy koulutusten sisältöön ja hae asiakaspalautteita. Arvioi huolellisesti omat resurssisi. Kouluttautuminen ei ole pelkkää lähipäiviin osallistumisia vaan vaatii opiskelua ja harjoittelua melko paljon. Uskallan kuitenkin luvata, että sitoutunut opiskelija saa koulutuksesta aivan uuden näkökulman elämäänsä.

Life Coach Academy kehittää omaa koulutustaan jatkuvasti. Kurssi on ammatillista osaamistasi täydentävää ja pohjakoulutuksesi sekä työkokemuksesi määrittelee paljon sitä, millainen coach sinusta tulee! Osa käy kurssin vain syventääkseen itsetuntemusta ja saadakseen kaikki monipuoliset valmennustyökalut omaan käyttöönsä. Monet osallistujat ovat esimiehiä, jotka hakevat coachaavaa otetta henkilöstöjohtamiseen.

Suosittelen lämpimästi!