Life Coaching valmennusta Turussa

Life coaching sopii erityisesti elämän muutos- ja epätasapainotilanteisiin. Valmentajana autan sinua kartoittamaan nykytilannettasi ja kirkastamaan mahdollisuuksiasi. Omat haaveet ja tavoitteet voivat olla hautautuneina kiireen, sosiaalisten paineiden ja väärien uskomusten alle. Yhdessä rakennamme toimintasuunnitelman ja vahvistamme sinun voimavarojasi. Tuen ja motivoin sinua koko matkan.

Voit halutessasi ladata ilmaiseksi Pienen elämäntilanteen kartoituskirjan käytettäväksi joko itsenäisesti tai yhdessä minun kanssani. Lataamalla sen liityt myös sähköpostilistalleni ja saat aluksi viikon välein 4 lisätehtävää. Ja myöhemmin uutiskirjeeni.

Oletko eroamassa, siirtymässä työelämään tai eläkkeelle, haluatko vaihtaa uraa, ovatko opintosi jääneet jumiin tai elämänmuutos ei oikein onnistu? Tunnetko hautautuvasi ruuhkan alle ja kadottaneen minäsi? Sinä päätät tavoitteesi – life coach prosessi on aina yksilöllinen.

Coachaan myös elämänhallinnan kanssa kamppailevia nuoria. Tuen koulun ja opintojen loppuunsaattamisessa, ura- ja opintovalinnoissa tai itsenäistymisessä ja arjenhallinnassa.

Valmennus tapahtuu useimmiten Skypen välityksellä, puhelimitse tai matkan salliessa henkilökohtaisesti vastaanottotilassani Turussa. Joskus yksi tapaaminen riittää, useimmiten valmennus otetaan 3, 5 tai 12 kerran pakettina. Iso elämänmuutos vie enemmän aikaa. Nuorten tapaamiset voivat olla myös nuoren kotona tai esimerkiksi kahvilassa.

Life Coach Turku: Päivi Suvanto

Life Coaching hinnat

Aloitamme maksuttomalla 15-30 min kartoituspuhelulla, jotta voimme käydä läpi tilannettasi ja sinun toiveitasi. Sen jälkeen, jos yhteistyömme jatkuu, räätälöin sinulle sopivan ehdotuksen.

Life coaching voi tapahtua henkilökohtaisesti tai ryhmässä.

  • Yksittäin ostettuna henkilökohtainen coaching
    98 € / tunti (sis. alv. 24 %)
  • 3 kerran sarja 285 € (sis alv 24 %)
  • Viiden kerran sarja 460 € (sis. alv. 24 %)
  • 12 kerran sarja 960 € (sis alv 24 %)

Tyytyväisiä asiakkaita

Usein kysyttyä life coachingista