Nepsy / Neuropsykiatrinen valmennus

Nepsy-valmennus tukee mm. ADHD/ADD, Aspergerin-oireyhtymän tai Touretten kanssa painivia sekä heidän omaisiaan. Siitä on apua myös monenlaisissa oppimisen ja elämänhallinnan haasteissa. Nepsy-valmennukseen voi tulla ilman diagnoosia.

Neuropsykiatriset oireet nähdään usein haittoina, mutta ne ovat myös suuri voimavara ja vahvuus. Nepsy-valmennus on aina ratkaisukeskeistä ja asiakasta kunnioittavaa.

Asiakkaina minulla on ollut erityisesti nuoria ja nuoria aikuisia, jotka painiskelevat itsenäistymisen, koulu- ja opiskeluhaasteiden kanssa sekä aikuisia yrittäjiä, joilla on haasteita henkilökohtaisten suhteiden, pelaamisen tai ajanhallinnan kanssa.

Neuropsykiatrinen valmennus

Neuropsykiatriset oireet voivat olla myös vähäisempiä, eikä mitään diagnoosia valmennukseen tuloa varten tarvita. Saatat hyötyä nepsy-valmennuksesta, jos sinusta tuntuu, että

  • elämän kaikki langat eivät pysy käsissä
  • läheiset ihmissuhteet aina tuntuvat kariutuvan
  • tietokonepelaaminen vie yhä enemmän aikaasi
  • kouluun meno jännittää niin, ettet pääse ovesta sisään

Nepsy-valmennuksessa valmennettava valitsee itse itselleen tavoitteen ja yhdessä mietimme, miten siihen päästään. Harjoitukset ovat käytännönläheisiä ja konkreettisia. Kuten kalenterin tekoa tai haastavien asioiden yhdessä suorittamista, kunnes ne sujuvat

Nepsy-valmennus sopii myös nepsy-henkilön läheiselle. Voitte tulla pariskuntana tai perheenä suunnittelemaan arjenhallintaa.

Käyn myös luennoimassa neuropsykiatrisista oireista työyhteisöissä. Miten kohtaan nepsy-henkilön asiakkaana, työtoverina tai alaisena?

Nepsy-valmennuksen hinta on 50 min 98 €, sis. alv. omissa tiloissani. Jos tulen asiakkaan luokse Turun, Raision tai Naantalin ulkopuolelle, hintaan lisätään matkakulut.

Ota yhteyttä ja keskustellaan sinun tarpeistasi. Sinulla ei tarvitse olla diagnoosia tai varmuutta, mistä haasteet johtuvat. Riittää, että olet halukas ratkaisemaan ne.