You were born to be real, not perfect

You were born to be real, not perfect

Ei ole olemassa täydellistä ihmistä. On vain kulttuurimme luoma kuva siitä, jota omassa mielessämme vielä hieman kiillotamme. Totuus on, että me emme synny täydellisiksi. Eikä se ole tarkoitus, että sellaiseksi pyrkisimmekään.

Me olemme syntyneet itse kukin ainutlaatuisiksi! Jokainen hieman erilaiseksi. Ja siksi kukaan ei voi meitä täysin korvata. Tehtävämme elämässä on oppia hyväksymään itsemme sellaisena kuin olemme. Toki muistaen, että kyky kasvaa ja kehittyä kohti täyttä ja armollista minuutta on osa meitä. Ei siis ole myöskään tarkoitus luovuttaa tai kätkeä kynttiläänsä vakan alle.

Suhtaudu siis itseesi kuin parhaaseen ystävääsi, vaikka huomaat epätäydellisyyksiä ja epäonnistumisia. Puhu itsellesi rakastavasti ja kiitä runsaasti. Rohkaise ja tue epävarmuuden hetkinä. Aseta itsellesi sopivia haasteita ja ravitse sekä mieltä että kehoa anteliaasti. Tarvittaessa hae neuvoja ja apua!

Sinun ei ole tarkoitus muuttua toiseksi. Sinun ei ole syytä toteuttaa kenenkään toisen tavoitteita. Olet täysin riittävä sellaisena kuin olet ja voit elää omannäköistäsi elämää. Anna hymyn nousta kasvoillesi ja hengitä kiitollisena syvään tässä hetkessä, aivan riittävänä. Sinussa on kaikki, mitä tarvitset.

Life coach ei pyri muuttamaan sinua, arvioimaan tai arvostelemaan. Coach ei anna sinulle kikka kolmosia tai kerro, mihin sinun tulee pyrkiä. Valmentaja on sinulle peili, josta näet selvemmin itsesi ja ajatustesi. Coach on kuuntelija, kannustaja ja vierellä kulkija. Moni asiakkaani on sanonut, että jo pelkästään ensimmäiseen tapaamiseen tulo, oli selkeyttänyt asioita paljon ja joskus yksikin kerta saattaa riittää! Elämätilateen sanoittaminen avaa ajatusten takkuja ja solmuja. Muutos ja oppiminen vaativat astumista epämukavuusalueelle. Siinä hommassa kaveri on kiva! Luonnostaan ihminen helposti välttelee muutosta viimeiseen saakka. Coachin kanssa tavoitteen saavuttaminen onnistuu! Yhdessä miettien reitti selvenee ja tavoite kirkastuu. Aivan kuten painonhallinnassa, myös elämässä yleensä on parasta edetä pienin harkituin askelin.

Jos elämässäsi on risteyskohta tai olet aikaillut jonkun muutoksen kanssa, varaa aika ilmaiseen kartoituspuheluun tästä: ajanvaraus. Yhdessä onnistumme!