Life Coach mentorointi

Life coach koulutus antaa monipuoliset ja syvälliset tiedot valmentamiseen. Oman yrityksen perustaminen ja ammatti-coachina toimiminen on kuitenkin useimmille aikamoinen hyppy tuntemattomaan.

Olen toiminut työurani aikana yritysneuvojana ja yrittäjyyden opettajana. Olen Life Coach Academyn opettajana kouluttanut kymmenittäin uusia coacheja. Olen myös toiminut päätoimisena valmentaja jo vuosia. Liiketoimintaosaamista olen vahvistanut mm. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnolla ja Kouluttajaksi tai konsultiksi – ammatillisella lisäkoulutuksella Turun yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa.

Oletko uusi valmentaja tai muu hyvinvointialan yrittäjä tai sellaiseksi haluava? Life coaching on vauhdikkaasti kasvava toimiala. Varaa aika mentorointiin ja kysy mitä ikinä haluat. Jaan kanssasi kaiken vuosien aikana keräämäni tietämyksen valmentajana toimimisesta ja yrittäjyydestä.

Mentorointi tapahtuu valmennuksen tavoin joko vastaanotollani tai Skypen välityksellä. Jos sinulla on jo oma toimitila, voimme tavata myös siellä.

Life Coach Mentorointi: Päivi Suvanto

Tyytyväisiä asiakkaita

Usein kysyttyä Mentoroinnista