Life Coach mentorointi

Life coach koulutus antaa monipuoliset ja syvälliset tiedot valmentamiseen. Oman yrityksen perustaminen ja ammatti-coachina toimiminen on kuitenkin useimmille aikamoinen hyppy tuntemattomaan.

Olen toiminut työurani aikana yritysneuvojana ja yrittäjyyden opettajana. Olen Life Coach Academyn opettajana kouluttanut kymmenittäin uusia coacheja. Olen myös toiminut päätoimisena valmentaja jo vuosia. Liiketoimintaosaamista olen vahvistanut mm. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnolla ja Kouluttajaksi tai konsultiksi – ammatillisella lisäkoulutuksella Turun yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa.

Oletko uusi valmentaja tai muu hyvinvointialan yrittäjä tai sellaiseksi haluava? Life coaching on vauhdikkaasti kasvava toimiala. Varaa aika mentorointiin ja kysy mitä ikinä haluat. Jaan kanssasi kaiken vuosien aikana keräämäni tietämyksen valmentajana toimimisesta ja yrittäjyydestä.

Mentorointi tapahtuu valmennuksen tavoin joko vastaanotollani tai Skypen välityksellä. Jos sinulla on jo oma toimitila, voimme tavata myös siellä.

Life Coach Mentorointi: Päivi Suvanto

Tyytyväisiä asiakkaita

Usein kysyttyä Mentoroinnista

Mentorointi Turussa toimitiloissani tai Skypen välityksellä maksaa 79 € + alv 24 % / 45 min. Jos tapaamme Turun, Raision tai Naantalin ulkopuolella, veloitan myös matkakulut.

Mentoroin yrittäjyyttä suunnittelevaa tai yrittäjyyspolkunsa alussa olevia. Asiakkaistani monet ovat olleet erilaisia valmennus-, terapia- ja hyvinvointialan yrittäjiä, mutta joukosta löytyy myös esim. matkailu- ja huoltopuolen yrittäjiä.

Mentorointi voi olla myös paikallaan, ennen kuin aloitat life coach -koulutuksen. Investointi on kuitenkin merkittävä sekä ajallisesti, että taloudellisesti.

Jos harkitset life coach koulutusta, saat itsellesi varmuuden, mitä siltä voit odottaa ja mitä hyötyä siitä käytännössä on.

Jos harkitset yrittäjyyttä, teemme yhdessä sinulle liiketoimintasuunnitelman, tuotteistusta ja arvioimme taloudellista kannattavuutta ja siihen liittyviä riskejä. Yrittäjäksi ei aina tarvitse ryhtyä kokoaikaisesti. Aluksi voit toimia sivutoimisena yrittäjänä ja saada siten vahvistusta suunnitelmillesi.

Jos olet jo yrittäjä, toimin sinulle mentorina yrittäjyydessäsi. Käymme läpi kaikkia niitä liiketoiminnan alueita, jotka sinua askarruttavat. Esimerkiksi hinnoittelua, ajankäyttöä, markkinointia, some-tilejä ja verkostoitumista.